Update 60x30x30cm Iwagumi juli
By Paul On 12 jul, 2010 At 09:46 PM | Categorized As 60cm bak, Showbak, Twitter | With 2 Comments

Tijd voor een korte update van de Iwagumi bak in juli. Zoals je ziet is de Utricularia graminifolia flink aan het groeien geweest. Tijd om deze eruit te halen en weer opnieuw met kleine stekjes terug te plaatsen.

En hier het verwijderen van de Utricularia graminifolia:


Displaying 2 Comments
Have Your Say

  1. Laurens zegt:

    Hey, ik wil dus ook een Iwagumi style aquarium beginnen. Als ik een Juwel Korall 60 gebruik heb ik dan voldoende licht? Als bodem zat ik aan Colombo Flora Base Zwart te denken. Moet ik dan een zak van 5 of van 9 liter hebben? Wat denk jij?

  2. Kay zegt:

    Prachtige bak!

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>