Deel 2 over het maken van een ADA stand. Nadat Alles vast zat, op de bovenplaat na, ben ik begonnen met het aftekenen van de gaten voor de slangen. Waarom de bovenplaat nog los zul je denken? Als deze al vast zat is het wat lastiger werken en boren. Nu heb je net wat meer bewegingsruimte om te werken. Eenmaal de plek bepaalt voor de gaten kan het boren beginnen.

 

Vervolgens nog 2 gaten in de achterkant gemaakt voor de stroomkabels. Ook hier kan je nu nog makkelijk bij zonder de bovenplaat.

Nadat alle gaten gemaakt zijn kan je de bovenplaat bevestigen op het geheel. Vervolgens alles mooi schuren en glad maken om daarna het meubel te voorzien van een laagje verf. De buitenkant gaat grijs worden en de binnenkant wit. Heb de binnenkant express een andere kleur gedaan. Zou dit ook grijs worden is het wat donker aan de binnenkant.

Tevens zijn de randen aan de binnenkant voorzien van kit. Hierdoor kan er geen water of andere zaken in het mdf zuigen en is het geheel ook makkelijker te onderhouden. Als laatste heb ik ook de onderkant voorzien van verf en wat voetjes waar het muebel op komt te staan. Hiervoor heb ik eerst een klein gaat gemaakt met de boor, Klein beetje kit op het voetje gedaan en dan zo in het gaatje gedrukt en een beetje draaien zodat de kit mooi tussen het voetje en bodemplaat gaat zitten.