Nieuwe video met daarin het Oceanarium van Lissabon, ‘s werelds grootste NA project. Er zijn helaas nog geen Engelse ondertitels voor beschikbaar.

天野尚×リスボン海洋水族館 世界最大のNAプロジェクト 特別編

ポルトガル・リスボン海洋水族館につくられた世界最大のネイチャーアクアリウム。
ADAviewでは、これまでもこの世界最大のNAプロジェクトの様子を動画で紹介し­てきましたが、新たに特別編として最新の水景映像を編集した動画を公開しました。一般­的な水槽の外側から見た水景はもちろん、水中撮影を行った臨場感あふれる映像も含まれ­ていますので、魚の視点でも自然さながらの水景をお楽しみいただけます。
また、動画の後半では、去る4月21日にリスボン海洋水族館で行われたオープニング・­セレモニーの様子も収録しています。制作者である天野 尚がこのレイアウトに込めた思いをご覧ください。

Google translate:

Takashi Amano × Oceanarium van Lissabon ‘s werelds grootste NA project Special Edition

‘S werelds grootste Nature Aquarium in Portugal, Lissabon Oceanarium.
In ADAview, tot nu toe ook wij zijn om de toestand van ‘s werelds grootste NA project in de video te introduceren, werd ik vrijgelaten de video bewerkt de nieuwste water Jing video als een nieuwe Special Edition. De Seascapes gezien vanaf de buitenkant van de typische aquarium natuurlijk, want het bevat ook de video meeslepende dat de onderwaterfotografie gemaakt, kunt u genieten van een water Kay terwijl natuurlijkheid ook het standpunt van een vis.
Daarnaast is in de tweede helft van de video, we opgenomen ook het uiterlijk van de openingsceremonie, die werd gehouden in Lissabon Oceanarium te vertrekken 21 april. Takashi Amano is de auteur verwijst naar de gedachte dat in deze lay-out werd gezet.