Eindelijk is het zover. Was al een maand op zoek naar mooie stukken hout maar die hadden ze helaas nergens. Op 29 maart heb ik tijdens de Vivarium beurs mooie stukken kunnen vinden. Tevens heb ik wat planten gekocht. Had nog planten over van de oude bak dus ook daar komen er wat van bij.

Als eerste ben ik begonnen met de zogenaamde “hardscape”. Dit is dus alleen de basis met het grind, hout en stenen. Is altijd nog passen en meten tot je de juiste positie gevonden hebt.

Dit was de eerste opzet:

Na een dag hier tegen aan gekeken te hebben was het toch niet helemaal wat ik zocht. Dus op naar andere ideeen en vormen.  Dit was het tweede probeersel:

Maar ook dit was het niet helemaal. dus we gaan weer verder met nummer 3:

Deze opstelling sprak me al meer aan. De bak lijkt groter en het gaat ook nog eens de hoogte in waardoor hij ook weer hoger lijkt.

Binnenkort het planten gedeelte. Dus nog even geduld.