Zo, na het hardscapen is het tijd om de planten te plaatsen. Ik zal hier wat foto’s plaatsen van de opbouw. Voordat ik begon heb ik de sproeier gevuld met water. Dit is erg makkelijk tijdens het planten. Hiermee voorkom je dat planten uitdrogen en kan je de bodem een beetje vochtig maken. Tevens zijn ze niet duur maar wel erg makkelijk.

De planten.

Als eerste heb ik een takje voorzien van javamos. Dit werkt heel simpel. Je hebt nodig een tak, javamos, schaar en een stuk draad. In dit geval katoen. Je legt het javamos op het hout en knoopt de draad vast aan de tak. Vervolgens is het niks anders dan het draad om de tak en javamos heen te draaien. Aan het eind leg je een knoopje en klaar.

Daarna ben ik begonnen met de voorgrond. Hier komt de Hemianthus callitrichoides Cuba te staan. Als het goed gaat zal deze een heel tapijt gaan vormen.

Voor zover het eerste deel over de inrichting van de showbak. Binnenkort deel 2.