Na wat rond gekeken te hebben voor een beter CO2 oplossing kwam ik uit bij de Aqua Medic Reactor 1000. Ik hoor van meerdere personen dat dit wel een van de beste manieren is voor het toevoegen van CO2. Tevens heb je weer wat minder techniek in de bak. Tijd om er dus een te gaan kopen en te gaan monteren in het meubel.

In de doos zitten verschillende onderdelen om hem te monteren. 1 van de manieren is om hem aan de rand van je aquarium te hangen. Via een beugel kan je hem zo op je rand plaatsen zonder enige moeite. Ik wil hem echter in het meubel hebben. Tijd om de houder in het meubel te schroeven.

Nog een TIP: Ik heb bij het ontluchtingsventiel (de recher) ook voorzien van een luchtslang. Kwam erachter als ik hem wilden onluchten je soms net te laat bent met dicht draaien. gevolg is dus wat water in je meubel. Door de slang kan je deze in een emmer hangen of klein bakje. Geen water meer in je meubel 🙂